Publik tankstation – Sveberg Drivstoff AS

Dela med andra:

En ny publik MPP-tankstation står klar för leverans. I oktober transporteras den upp till Malvik, mellan Trondheim och Stjørdal i Trøndelag i mellersta Norge, där den kommer stå placerad utmed E6:an. Beställare är Sveberg Drivstoff AS (ingår i Trøndelag Diesel AS), som själva kommer driva anläggningen.

Tankstationen har pumpbryggor vid bägge gavlarna, och är uppdelad i två sektioner – en för lastbilar och en för personbilar. Detta innebär att logistiken blir smidig och att sammanlagt fyra fordon, två av vardera sort, kan tanka samtidigt: HVO, skattad diesel, skattefri färgad diesel (gröndiesel) för lastbilarna och adblue; bensin och vanlig skattad diesel för personbilarna.

Trøndelag Diesel AS känner oss på MPP sedan tidigare, och detta är den tredje tankstationen vi levererar till dem på kort tid. Vi är väldigt glada över att fortsätta vårt goda samarbete, och att nu kunna leverera en helt ny tankanläggning. Våra tankstationer finns i 168 olika standardkonfigurationer – 10-60 kubikmeter, ett eller flera fack, olika storlek på servicerum, med eller utan pumpplattform, med mera – men kan även specialanpassas efter kundens specifika behov, så som i det här fallet. Vi på MPP ordnar också själva transporten, medan kunden sköter lossningen och placeringen på plats.

Även om många bensinmackar och tankstationer läggs ner så minskar inte behovet av lokala bränsledepåer och tankanläggningar – tvärtom. Om du är intresserad av att veta hur vi kan hjälpa ditt företag, dina kunder eller kanske rent av dina grannar och din hemtrakt med en lokal tankstation, kontakta oss!

Produkt som används